Tevékenységeink

Az A.D.R. Biztonságelemző, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994-ben Kecskeméten, egy családi vállalkozás keretében alakult meg. Fő tevékenységi körét a tűzvédelmi szolgáltatásokra építette. Az A.D.R. Kft. a Tűzvédelmi Szolgáltatók és Vállalkozók Szövetségének (TSZVSZ), a Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesületének (TMKE) tagja és rendelkezik az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság engedélyével a tűzvédelmi szakvizsga felkészítéséhez és vizsgáztatáshoz. Cégünk felnőttképzést végző tevékenységi engedélyének regisztrációs száma: 00834-2009.

Teljes körű tűzvédelmi szolgáltatást ajánlunk szerződéses partnereinknek.

Tűzvédelmi cégképviselet

Komplex módon átvállaljuk a cégre háruló tűzvédelmi ügyintézést. Ezen tevékenység magában foglalja a tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó terv készítését, naprakészen tartását. Az ismétlődő tűzvédelmi oktatás megtartását. Gyakoroltatjuk és dokumentáljuk a tűzriadó gyakorlatok végrehajtását.

Elvégezzük a kötelezően elvégzendő tűzvédelmi felülvizsgálatok nyilvántartását, és amennyiben szükséges felhívjuk a cégvezető figyelmét az aktuális feladatra. Rendszeres tűzvédelmi szemlékkel feltérképezzük a tűzvédelmi hiányosságokat, veszélyforrásokat. A felvett jegyzőkönyvben javaslatot teszünk a feltárt hiányosságok kijavítására.

Tűzvédelmi hatósági ellenőrzés során cégképviselet keretében részt veszünk a szemlén, és a feltárt hiányosságok ügyében javaslatot teszünk a hiányosságok felszámolására. Folyamatos kapcsolattartás mellett válaszolunk az esetlegesen felmerülő tűzvédelmi problémákra, kérdésekre.

Kérjük tekintse meg referenciánkat.

Tűzvédelmi szabályzat készítése

A hatályos tűzvédelmi előírásoknak megfelelően elkészítjük a tűzvédelmi szabályzatot, tűzveszélyességi osztályba sorolást, tűzriadó tervet.

Tűzvédelmi oktatás, szakvizsgára való felkészítés, tűzvédelmi szakvizsgáztatás

Megtartjuk az új belépő dolgozók tűzvédelmi oktatását, továbbá az ismétlődő tűzvédelmi oktatásokat. Az előadás színesebbé tétele érdekében projektorral rövid tűzvédelmi videó anyagokat is vetítünk, továbbá több megtörtént tűzeset tapasztalatával színesítjük az előadást.

Cégünk tűzvédelmi szakvizsga felkészítésre megszerezte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság regisztrációját, így igény esetén megtartjuk a tűzvédelmi szakvizsga felkészítést, illetve megszervezzük a vizsgáztatást. Az A.D.R. Biztonságelemző, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. felnőttképzést végző tevékenységi engedélyének regisztrációs száma: 00834-2009.

Tűzvédelmi műszaki leírás készítése, egyeztetése a tűzvédelmi hatósággal

A beruházások tervezése során a tűzvédelmi követelmények meghatározása, egyeztetése a tervezővel, illetve a tűzoltósággal.

Tűzvédelmi felülvizsgálatok elvégzésének koordinálása

Szerződéses partnereink kiajánlásával vállalkozunk a tűzoltó készülékek felülvizsgálatára, javítására, a nyilvántartás elkészítésére, az elektromos rendszer tűzvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatának elvégzésére, a beépített tűzvédelmi rendszer (tűzjelző, sprinkler) felülvizsgálatára, karbantartására.

Tűzvédelmi eszközök forgalmazása

A felmerülő összes tűzvédelmi eszköz (pl. tűzoltó készülék, tiltó, tájékoztató matrica, tűzvédelmi oktatási napló, tűzoltó készülék, tűzoltó vízforrás ellenőrzési napló, stb.) beszerzését biztosítjuk. Amennyiben az adott eszközből raktárkészlettel nem rendelkezünk, úgy több beszerzési forrásra is javaslatot teszünk.